Røskaft Kjøkken Studio - Drammen - Lier

Vi har flyttet i Drammen/Lier.

 

Du finner oss nå på Lierstrand 82-84. Vi markedsfører oss under navnet Huseby kjøkkenstudio i Drammen for her nede er ikke familienavnet Røskaft-navnet så kjent med sin opprinnelse fra Trondheim. (Les mere om Røskaft historien på OM RØSKAFT).
Huseby kjøkken har hatt butikk på Lierstranda i over 10 år, og nå har vi bare flyttet 60 meter rett over veien. Du finner oss rett ved rundkjøringen opp mot biltilsynet.
Det er Mona Sørensen som er avdelingsleder for butikken vår og hun har over 17 års erfaring med salg av kjøkken og hun har jobbet med Huseby siden 2009. 
Sammen med henne finner dere Fredrik Follegg, han har også lang erfaring og har jobbet i kjøkkenbransjen siden 2003.
Så ser dere etter noen som kan kjøkken og som virkelig bryr seg om dere og deres kjøkkendrøm, så ta turen til Mona og Fredrik.
Gratis parkering rett utenfor døren.
Vi har bygd opp en utrolig flott kjøkken butikk som flere i bransjen beskriver som Drammens fineste. Du må bare komme innom for å se den, selv om du ikke akkurat skal ha kjøkken nå. Her er fargene og uttrykkene utrolig avstemte. Du blir virkelig imponert, det vet vi, og ikke minst kommer du til å nyte butikken for den er virkelig noe helt eget.
Ta en tur innom for å se hvor fantastisk flotte Huseby sine kjøkken er.

Vi avtaler gjerne kundemøter utenom våre åpningstider.

Velkommen skal du være. 

Kontakt oss

Kontaktinfo

Åpningstider

  • Hverdager: 10 - 17
  • Torsdag: 10 - 19
  • Fredag: 10 - 16
  • Lørdag: 10 - 14
  • Søndag: Stengt

Huseby Kjøkken
Keo Kjøkken
Nygårdkjøkken
Crown Imperial
Miele
Siemens
AEG
Røros Hetta
Eide Stein
Falcon
Blanco
Nibu
Rival Skyvedører & Innredninger