Røskaft Kjøkken Studio - Avd. Lade 1 - HUSEBYKJØKKEN

Trondheims flotteste kjøkkenbutikk!

I Haakon Magnussons gate 14-16 rett ved City Lade, ligger en av våre to butikker på Lade. Vi har i avdelingen som vi kaller for Lade 1, utstilt Huseby kjøkkenet. Huseby har et stort sortiment innen nordisk kjøkken design. Nordisk stil er en lys og ren stilretning med mye naturmaterialer, og dette er en tydelig trend i interiørverdenen for tiden. Noen velger også å kalle dette for den skandinaviske stilen og den passer i de fleste hjem, og er derfor enkel å ta i bruk.

Huseby er «Norges beste kjøkken» og har vært produsert siden 1947. At Huseby har vært på det Norske markedet i over 70 år borger for kvalitet og bærekraftig utvikling i mange ti år.

De har to kjøkkenserier:
AGIL en litt enklere serie med hvite skrog og stålskuffer. SIGNATUR en premium serie med finerte skrog og heltre skuffer.

Huseby kan fargelegge kjøkkenet ditt i den fargen du måtte ønske, med noen få unntak.

Verd å merke seg er at Huseby leverer en rekke flotte farger uten tillegg i prisen.

Våre erfarne kjøkkenselgere med lang erfaring fra service bransjen har alle høy fagkompetanse og har en genuin interesse for interiør og design.
De vil hjelpe deg fra A til Å i prosessen med planlegging, bestilling og oppfølging - helt til den dagen kommer da kjøkkenet ditt står klappet og klart til bruk.
De formidler også kontakt med håndverkere som organiserer og gjennomfører monterings prosessen på en effektiv og god måte.

Som kunde kan du stole på at våre selger holder det de lover. Det er det som er Røskaft kulturen.

 

Vi avtaler gjerne kundemøter utenom våre åpningstider hvis du har behov for det.

 

Kontakt oss

Kontaktinfo

Åpningstider

  • Hverdager: 09 - 17
  • Torsdag: 09 - 19
  • Fredag: 09 - 16
  • Lørdag: 10 - 15
  • Søndag: Stengt

Huseby Kjøkken
Keo Kjøkken
Nygårdkjøkken
Crown Imperial
Miele
Siemens
AEG
Røros Hetta
Eide Stein
Falcon
Blanco
Nibu
Rival Skyvedører & Innredninger