Røskaft Kjøkken Studio - Avd. Lade 2 - CROWN KITCHEN

Trondheims mest spesielle og innovative kjøkkenbutikk! Beliggenheten er på Trondheims beste hjørne rett mot City Lade.

 

Vi har valgt å samarbeide med Crown Imperial Kitchen som produseres i Canterbury i England. Crown Imperial er en familiedrevet bedrift med over 70 års erfaring i produksjon av Britiske kvalitetsmøbler. Crown er en av markedslederne innen kjøkkenproduksjon i England og omsetter for over 2 milliarder norske kroner. Crown har vært solgt i Norge i snart 20 år.
Da Røskaft skulle utvide sortimentet sitt ble Crown et naturlig valg. Vi måtte velge et kjøkken som utvider sortimentet vårt og som kan utfordre kundene våre når det gjelder innovasjon og design.

Crown tilbyr et omfattende sortiment av moderne og klassiske kjøkken. Deres grepsløse kjøkken har et fantastisk design som finnes i en mengde overflater. Alt fra de ultra matte overflatene til de super-blanke. Kvaliteten er av ypperste merke og fargeutvalget er enormt. Å kunne tilby 6 forskjellige skrogfarger gir oss en enorm mulighet når vi skal designe ditt kjøkken. Skuffer og slitedeler er også av meget høy europeisk kvalitet.

I tillegg til sine moderne serier så har også Crown det typiske og klassiske Engelske landkjøkkenet. Her finnes et stort utvalg og farger. In-frame kjøkken (hvor dørene ligger i flukt med skroget, ikke utenpå som er vanlig) blir mer og mer populært, og her kommer vi med originalen. Crown legger en ramme rundt hver enkelt dør, noe mange produsenter av kjøkken ikke gjør fordi det er komplisert å lage slike løsninger. Du får et meget lekkert kjøkken når in-frame kjøkken lages på original måten. Fargeutvalget her er også meget stort og variabelt samt at mulighetene til kombinasjoner mange.

Crown kitchen får utviklet og produsert sine kjøkken i samarbeid med europeiske designere og flere av dørene produseres i Tyskland og kvaliteten bærer preg av Tysk nøyaktighet. 

Soveroms møbler er noe Crown satser mye på, noe som betyr at vi får enda større utvalg på møbler til ditt hjem. Kom innom og hent vår soveroms brosjyre og la deg inspirere!

Det er for oss en stor fordel å kunne tilby et engelsk kvalitetskjøkken som har vært på det Norske markedet i snart 20 år. Det gir trygghet for oss som skal selge Crown kjøkken, men også for våre kunder da de kan være sikre på at kjøkkenet kommer trygt og helt frem. Velkommen inn til oss for å oppleve et kjøkken du aldri før har sett utstilt i Midt-Norge tidligere.

På Lade møter du et lag av entusiastiske medarbeidere som virkelig er opptatt av kundeservice. De har lang erfaring fra service bransjen og alle har høy fagkompetanse og en genuin interesse for interiør og design. De vil hjelpe deg fra A til Å i prosessen med planlegging, bestilling og oppfølging - helt til den dagen kommer da kjøkkenet ditt står klappet og klart til bruk. De formidler også kontakt med håndverkere som organiserer og gjennomfører monterings prosessen på en effektiv og god måte.

Som kunde kan du stole på at våre selger holder det de lover. Det er det som er Røskaft kulturen.

Vi avtaler gjerne kundemøter utenom våre åpningstider hvis du har behov for det.

Røskaft Kjøkken Studio - Avd. Lade 2 - CROWN KITCHEN forhandler:

Keo Kjøkken
Crown Imperial

Kontakt oss

Kontaktinfo

Åpningstider

  • Hverdager: 09 - 17
  • Torsdag: 09 - 19
  • Fredag: 09 - 16
  • Lørdag: 10 - 15
  • Søndag: Stengt

Huseby Kjøkken
Keo Kjøkken
Nygårdkjøkken
Crown Imperial
Miele
Siemens
AEG
Røros Hetta
Eide Stein
Falcon
Blanco
Nibu
Rival Skyvedører & Innredninger