Røskaft Kjøkken Studio - Avd. Stjørdal

Vi har flyttet til INNHERREDSVEIEN 74A, rett ovenfor Stjørdal Stasjon

I sommer har vi flyttet ut av Kjøpmannsgata fordi det skal bygges hotell i Sparebankbygget som vi leide lokaler i. Nå har vi kjøpt oss nye flotte tidsriktige lokaler med massevis av vinduer i Innherredsveien 74A. Rett ovenfor Stjørdal stasjon.

NYHET I NORGE OG HOS RØSKAFT.
Vi begynner med et nytt kjøkkenmerke. Fabrikken heter Nobilia og ligger midt i Tyskland. I Norge markedsføres kjøkkenet under merkenavnet KEO.
Kjøkkenet leveres FERDIG SAMMENSATT til en pris som er utrolig konkurranse dyktig. Fabrikken er størst i Europa og lager 40.000 skap hver eneste dag.
Kvaliteten er utrolig god og kjøper du/dere Kjøkken med hvitevarer og benkeplate fra KEO/Nobilia så blir prisen meget lav. Nå selger vi kjøkken fra Europas største produsent med både en kvalitet og et utvalg som er enormt stort. Meget moderne og innovative fronter og løsninger. Kom innom oss og lav deg imponere.

Se mere på keo.no hvor mange kjøkken er avbildet med pris, eller for å sjekke utvalget nobilia.no

Vi selger også Husebykjøkkenet og Nygård kjøkkenet. To Norsk produserte kjøkken hvor det er lagt vekt på Norske kvalitetskjøkken.

Begge disse to kjøkken er kortreiste kjøkken. Det er ikke lang vei til noen av fabrikkene og skulle det vær noe er dermed servicen strålende og rask.
Begge har kjøkken som er svært prisgunstige, men vi selger ikke flat pakk kjøkken. Vi skal levere kjøkken som er satt sammen på fabrikk, kvaliteten og holdbarheten blir langt bedre da.
Vi har i sommer bygd opp en intim og spennende butikk i Innherredsveien 74A, rett ovenfor Stjørdal Stasjon. Her har vi flotte vindusflater og en lang butikk hvor du som kunde kan gå forbi en tur om kvelden og nyte våre utstillinger. Eller kom innom oss i våre åpningstider og vi spanderer en kopp god drikke på deg slik at vi kan vise frem butikken vår som vi er så utrolig stolte over.. Med oss kan du diskutere dine tanker og ideer for vi kan kjøkken. Dessuten så bryr vi oss om deg. Vi ønsker å levere kjøkken, bad eller garderobe som du og vi kan være stolte over. 

På Stjørdal har vi fått vist bredden i spekteret til våre produsenter. Vi er størst på utvalg og du finner det meste innen kjøkken trender hos oss. Vi har også moderne design, men også tradisjonelle land kjøkken. Velkommen til vår flotte butikk med de engasjerte jentene som vil gi dere den beste servicen, kunnskapen og en hyggelig og inspirerende handel.

Vi avtaler gjerne kundemøter utenom våre åpningstider. 
Velkommen
Hanne og Tone

Kontakt oss

Kontaktinfo

Åpningstider

  • Hverdager: 09 - 16:30
  • Torsdag: 09 - 19
  • Fredag: 09 - 16
  • Lørdag: STENGT.
  • Søndag: Stengt

Huseby Kjøkken
Nygårdkjøkken
Crown Imperial
Miele
Siemens
AEG
Røros Hetta
Eide Stein
Falcon
Blanco
Nibu
Rival Skyvedører & Innredninger