Husebykjøkken

Tidløs eleganse, varig kvalitet!

KEO kjøkken

Tysk kvalitet i enestående design av verdensledende kjøkkenprodusent!

Nygårdkjøkken

Nord-norsk kvalitetskjøkken med sine unike heltre bøkeskuffer!

Hvitevarer

Se våre leverandører

Drømmer du om nytt kjøkken?

Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

Huseby

La deg inspirere av Husebys fantastiske baderomsdesign!

KEO

Oppdag KEOs imponerende baderomsløsninger!

Nygård

Oppdag Nygårds elegante baderomsløsninger

Drømmer du om et nytt bad?

Vi på Røskaft er kjent for å skape flotte kjøkken, men visste du at vi også kan levere nydelige bad?
Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

Huseby

Topp kvalitetsgarderober. 

Rival

Et av markedets beste skyvedører, produsert i Norge!

Nygård

Skreddersydd møbelgarderobe fra nord i din stil.

KEO

Et fantastisk stort utvalg!

Vil du kontakte oss?

Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

PDF Kataloger

Klikk deg videre for å se våre inspirasjonskataloger!

Inspirasjon

La deg inspirere med disse lekre bildene!

Nyheter

Les våre nyheter her

Lurer du på noe?

Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

 

HJEMME HOS @Funkis.tanem!

Denne oasen av et hus, gjemt like utenfor Trondheims travle gater, ligger denne lekre eneboligen i moderne arkitektur og gjennomtenkt design i alle ledd. Her har vi på Røskaft hatt gleden av å samarbeide med en familie på fire for å realisere drømmen deres om en unik funkisbolig. Resultatet av familiens dedikasjon til nøye planlegging og vakkert design ble et enestående hus, gjennomført i alle ledd.

Kunden kom inn hos oss på Røskaft før byggeprosessen var igangsatt, og hadde en klar visjon for hvordan hun ønsket at uttrykk, form og farge skulle prege både kjøkkenet og baderommene. 

 

Den første spaden ble satt i jorden, og tegningene og bestillingene, ble spesialtilpasset og endret underveis i husbyggingen. Her har vår egen May Britt og kunden samarbeidet tett, og flere endringer og forsinkelser har dukket opp underveis.

God dialog mellom kunde, kjøkkenselger, byggeleder og montører er svært viktig for et godt slutt resultat!

Dette vakre hjemmet er et bevis på at med nøye planlegging og lidenskap, kan man skape et sted som virkelig føles som hjemme, og samtidig holde en rød tråd i hele huset.

 

Valget av kjøkken og bad er en viktig beslutning for alle som ønsker å skape et funksjonelt og estetisk vakkert hjem. For denne familien var det avgjørende å finne en leverandør som kunne tilby både høy kvalitet, konkurransedyktige priser og god service.

Røskaft Kjøkkenstudio viste seg å være den perfekte partneren for å realisere drømmen om en unik funkisbolig!

 

 

 

 

Luksuriøse baderom: En oase av velvære!

Husets to baderom er mer enn bare funksjonelle rom – de oser av velvære og luksus.

Den elegante kombinasjonen av farger, materialer og innredning skaper en atmosfære av ro og harmoni.

Her har kunden valgt en grepsfri front fra Nygård med en nydelig benk og vask i Dekton farge albarium, levert av Eide stein.

 

 

Delikat detaljer:

Fra de vakre flisene til de stilige armaturene, er ingen detaljer overlatt til tilfeldighetene. Hvert element er nøye utvalgt for å komplementere den overordnede stilen og skape en følelse av luksus. Legg merke til den lekre bakplaten med innfelt armatur.
Her i Dekton Rem utførelse på vask, benkeplate og bakplate.

 

 

 

 

En invitasjon til avslapning:

Disse baderommene er mer enn bare steder for å vaske seg – de er invitasjoner til å slappe av og nyte freden og roen. Her kan du glemme hverdagens stress og la deg forføre av den luksuriøse atmosfæren.

 

 

Skreddersydd komfort:

Begge baderommene prydes av et skreddersydd møbel fra Nygård med servant i Dekton utførelse. Denne praktiske og elegante løsningen gir badet en uovertruffen komfort. Hvert element spiller på lag for å skape en harmonisk helhet.

 

Kjøkkenet: En symfoni av funksjonalitet og estetikk

Dette kjøkkenet er mer enn bare et sted å lage mat – det er et mesterverk av funksjonalitet og estetikk, nøye designet for å imøtekomme familiens behov og ønsker. Her er kjøkkenet delt inn i tre soner, for en effektiv arbeidsflyt, samtidig som den fremmer sosial samhandling og praktisk oppbevaring.

 

Den smarte sonen: Praktisk oppbevaring


Høyskapsrekken er en skreddersydd løsning med praktisk innhold. Integrert kjøleskap og ovner holder alt du trenger innen rekkevidde, mens smarte oppbevaringsmuligheter i høyskapene gir plass til alt fra servise og glass til tørrvarer og bakeutstyr. Den skjulte matboden, elegant løst av vår dyktige montør og håndverkere, er kronen på verket og gir en sømløs overgang til boden bak rekken med høyskap. Designet av kunden selv.

 


Den sosiale sonen:

Samhold og glede

Den romslige kjøkkenøya tar sentrumsplassen, og inviterer til hyggelige stunder med familie og venner. Skuffer på begge sider gir rikelig lagringsplass, mens den elegante Dekton benkeplaten og kvalitetsplatetoppen med benkeventilasjon fra Røroshetta skaper en luksuriøs atmosfære. Integrert vinskap under benken er perfekt for å sette prikken over i-en på en hyggelig kveld, og gir rask tilgang til favorittvinene.

 


Den våte sonen: Ergonomi i fokus

Midtstilt på veggen er vasken praktisk plassert med god benkeplass på hver side for optimal effektivitet i hverdagen. En lekker hylle i tre gir rikelig med plass til krydder og favorittgjenstander, mens avfallshåndtering og oppvaskmaskin er innen rekkevidde for en sømløs rengjøringsprosess.
Her har kunden også plassert en robotstøvsuger i sokkel.

 

Materialer: En hyllest til kvalitet og håndverk

Kvalitetskjøkken fra Nygård Kjøkken: Hjertet i denne vakre boligen er et skreddersydd innredning fra Nygård Kjøkken, et norsk firma med over 70 års erfaring med å skape vakre og funksjonelle kjøkken for norske hjem. Deres dedikerte håndverkere har perfeksjonert en produksjon som er både effektiv og fleksibel, perfekt for å imøtekomme behovene til en familie på fire.

 

Nygårds håndverkskunst:
Nygård-kjøkkenet er mer enn bare et sted å lage mat – det er et kunstverk i seg selv. Hver detalj er nøye gjennomtenkt og utført med presisjon, fra de robuste heltre bøkeskuffene til de lekre ståldetaljene på grepene.

 

Benkeplate av Dekton: Prikken over i-en på dette kjøkkenet er den vakre Dekton benkeplaten i fargen Albarium, levert og montert av dyktige Eide stein. Denne robuste og stilfulle benkeplaten er ikke bare estetisk tiltalende, men også utrolig praktisk. Den er laget med tanke på miljø og bærekraft, og tåler til og med varme kasseroller. Dekton benkeplaten kompletterer innredningen perfekt og gir et eksklusivt preg til hele rommet.

Samarbeid med ledende leverandører: For å sikre den høyeste kvaliteten har Røskaft Kjøkkenstudio samarbeidet med ledende leverandører som eide stein, Cosentino, Belag design, Tapwell og Blanco. Dette sikrer at alle komponenter på kjøkkenet er av ypperste kvalitet og passer perfekt sammen.

Et kjøkken som varer i generasjoner: Med sitt fokus på kvalitet, håndverk og bærekraft er dette et kjøkken som vil vare i generasjoner. Det er et sted hvor familien kan samles for å lage mat, spise og skape uforglemmelige minner sammen.

 

Benkeventilator fra Røroshetta

Easy benkeventilator er perfekt for deg som vil ha en tilnærmet skjult ventilasjonsløsning og koketopp i ett! Dette er en sømløs løsning når platetoppen er på øya. 

Modellen Easy er meget stillegående og har svært god brukervennlighet.

 


Det ferdige kjøkkenet har blomstret til husets hjerte, et varmt og innbydende rom hvor familien samles for å lage god mat og nyte hverandres selskap.

Den lyse atmosfæren og den praktiske innredningen inviterer til både matlaging og hyggelige stunder rundt bordet. Kjøkkenet har blitt et naturlig samlingspunkt for både store og små, et sted hvor minner skapes og bånd styrkes.

Tusen takk for samarbeidet og for at dere åpnet hjemmet deres for oss!

Følg gjerne kunden @funkis.tanem på instagram