Drømmer du om en ny garderobe?

Hos oss kan du velge front og finish som passer din stil og vi skreddersyr garderoben etter dine behov og rommet du har tilgjengelig. Vi ønsker å gi deg valgfrihet og kvalitet, slik at du kan oppbevare og bevare tingene du er glad i på en stilfull måte.

Med våre toppkvalitetsprodukter, inkludert walk-in garderober med hyller og bakker, samt markedets beste skyvedører, kan du skape en garderobeløsning som er både funksjonell og vakker.

Ta kontakt med oss og la oss hjelpe deg med å skape drømmegarderoben din.

Vi på Røskaft er kjent for å skape flotte kjøkken, men visste du at vi også leverer nydelige og kvalitesrike garderobeløsninger?

 

 

Få orden i sakene – men gjør det elegant! La oss hjelpe deg med å skape den perfekte garderobeløsningen.
Vi tilbyr et bredt utvalg av garderobeskap fra anerkjente produsenter som Huseby, Rival, Nygård og KEO.

Vi ser at stadig flere kunder ønsker skreddersydde garderobeskapsløsninger, og våre leverandører har et enormt utvalg å tilby. Uansett hvilke ønsker du har, kan våre produsenter levere nesten alt du kan drømme om. La oss innfri dine soveromsdrømmer og skape et elegant og organisert rom for deg.

 

 

La hele huset ditt reflektere din personlige stil. Hos oss kan du velge samme frontdesign, slik at det skapes en gjennomgående rød tråd i hjemmet ditt. Oppnå en enhetlig og harmonisk atmosfære ved å velge samme design på både kjøkken og bad. Utforsk vårt utvalg og bli inspirert til å skape et hjem med en sammenhengende stil.

 

Velkommen til oss på Røskaft

– din partner for kjøkken og garderobe!

 

En garderobe kan være så mangt. Et skattekammer, en oppbevaringsplass, et skjulested og et godt første inntrykk.

Et sted hvor du vil bevare tingene du er glad i.

Huseby har tatt frem et garderobesortiment hvor vi har lagt vekt på valgfrihet og finish. Våre garderober skal tilpasses deg, enten du liker tradisjonell stil, nordisk lett og lyst, eller en hvilken som helst annen stilretning.

Topp kvalitetsprodukter, bl.a. som walk-in garderober med hyller og bakker.

Et av markedets beste skyvedører. Fantastiske løsninger, også på walk-in-closet. Rival har mer enn 30 års erfaring innen garderobefaget. Her gjør du et trygt valg innen skyvedørsgarderober.

Topp kvalitetsprodukter, bl.a. som walk-in garderober med hyller og bakker. Keo har også skyvedører som matcher kjøkkendesignet.

Nygårds fronter gir flotte kjøkken, men de kan selvsagt også lage garderobe av dem. Du velger fronten og finishen som passer deg best, og vi skreddersyr garderoben til ditt rom og behov.