Historien om Røskaft

Røskaft er et kjent handelsnavn i Trondheim ettersom familien Røskaft i flere generasjoner har drevet med handel i Trondheim siden 1927. Min bestefar Arnold Røskaft startet opp med kull, koks, ved og fyringsbriketter i 1927 under firmanavnet Schjetlein & Røskaft AS. De hadde både utsalg og lager i Sandgaten 24 – 26 i Trondheim hvor bl. a parkeringshuset i Sandgaten nå er lokalisert.

Utover 60- og 70-tallet endret etterspørselen etter fast brensel seg slik at firmaet måtte finne andre bein og stå på. Det førte til at de har solgt både hagemøbler, manillamøbler, flis og bildekk. Røskaft var en av Slettvoll sine første kunder i Midt-Norge og mange manillamøbler har vi solgt.

I 1973 startet de opp med å selge Drømmekjøkkenet fra Ballingsløv i Sverige, noe som skulle vise seg å bli et langvarig samarbeid. Det finnes ingen annen familie i Norge som har solgt samme kjøkkenmerke sammenhengende i over 44 år. I løpet av disse årene har Røskaft fått en unik posisjon i Midt- Norge. Vi har bygd opp en merkevare hvor ordene kvalitet og service har vært bærebjelkene.

Røskaft sitt postulat har i alle de 90-årene vi har drevet med handel vært å levere kvalitet til fornuftige priser. 

Vi lever av og for kundene våre og det preger hele organisasjonene vår.

Kjøkken, bad og garderobe er krevende produkter å selge fordi alt skal tilpasses kundens ønsker og behov. Vi skal lage nettopp det du ønsker og drømmer om. En krevende jobb for våre selgere, men vi gjør alt for å levere akkurat det du drømmer om.

Vi ønsker å takke alle våre kunder for at dere valgte Røskaft som deres leverandør av kjøkken, bad, garderobe eller hvitevarer. Vi vet at dere anbefaler oss, og at dere er stolte over å ha valgt oss som deres samarbeidspartner. Mange av dere har handlet flere ganger, da bytte av bolig stadig har blitt mer vanlig. Våre produkter tåler sammenligning, våre produkter innfrir.

Takk for at dere anbefaler oss. Takk for at dere handler hos oss.

Kristin, Hanne og Petter Røskaft