Husebykjøkken

Tidløs eleganse, varig kvalitet!

KEO kjøkken

Tysk kvalitet i enestående design av verdensledende kjøkkenprodusent!

Nygårdkjøkken

Nord-norsk kvalitetskjøkken med sine unike heltre bøkeskuffer!

Hvitevarer

Se våre leverandører

Drømmer du om nytt kjøkken?

Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

Huseby

La deg inspirere av Husebys fantastiske baderomsdesign!

KEO

Oppdag KEOs imponerende baderomsløsninger!

Nygård

Oppdag Nygårds elegante baderomsløsninger

Drømmer du om et nytt bad?

Vi på Røskaft er kjent for å skape flotte kjøkken, men visste du at vi også kan levere nydelige bad?
Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

Huseby

Topp kvalitetsgarderober. 

Rival

Et av markedets beste skyvedører, produsert i Norge!

Nygård

Skreddersydd møbelgarderobe fra nord i din stil.

KEO

Et fantastisk stort utvalg!

Vil du kontakte oss?

Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

PDF Kataloger

Klikk deg videre for å se våre inspirasjonskataloger!

Inspirasjon

La deg inspirere med disse lekre bildene!

Nyheter

Les våre nyheter her

Lurer du på noe?

Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

Huseby

Norsk kvalitet på sitt beste!

 

Kjøkken laget på ekte i møbelvis i 50 år!

 

Vi på Røskaft er svært stolte av å ha Huseby med på laget vårt. I 50 år har Huseby laget norske kvalitetskjøkken på ekte møbelvis. Vi møter jevnlig kunder som har hatt Huseby kjøkkenet sitt siden 80/90-tallet og som sier de ikke ser at kjøkkenet er brukt. Et bedre kvalitetsstempel tror vi ikke finnes!

Hos Huseby finner du et bredt utvalg, enten du foretrekker mørke, lyse, tre- eller fargerike kjøkken. Med uendelige muligheter for farge- og materialkombinasjoner, er det godt å ha lidenskapelige fagpersoner som kan veilede deg gjennom valgene.

Huseby er en av markedets beste på overflatebehandling, spesielt innen beis. Et Husebykjøkken må oppleves.

Huseby er norsk kvalitet på sitt aller beste!

 

 

Huseby har solide gjennomtenkte løsninger som inviterer til bruk og glede, gang på gang. Lekre innbydende farger og unike overflatebehandlinger som vekker følelser når man kommer inn i rommet, når kombinasjonene skaper begeistring og samtale. Følelsen du får når du bruker ditt Husebykjøkken, år etter år.
Ved å velge et kvalitetskjøkken fra Huseby får du garantier som strekker seg langt utover gjeldende grenser for kjøpsloven. På kjøkken og garderobe fra Huseby får du hele 30 års garanti mot fabrikasjonsfeil.

For Huseby handler alt om lojaliteten til håndverksarven,
kjærligheten til detaljene, forpliktelsen til kvaliteten og respekten for kunden. 

 

Huseby tilbyr 1001 muligheter – minst!

Velger du et Huseby-kjøkken, har du enorme valgmuligheter. Du kan velge blant 16 ulike modeller, 12 malte standard farger, 9 beisfarger, 3 skuffe varianter og 3 typer skrog. I tillegg kan du også få akkurat den
fargen du ønsker. Mulighetene er uendelig mange!

16 ULIKE KJØKKENFRONTER

Vi tiltrekkes av forskjellige ting. Heldigvis. Noen elsker former og finurligheter. Det skal være raust, romantisk og deilig. Andre liker best den stramme, nordiske og litt kjølige modellen. Vi både liker og har begge deler – og en hel del i mellom. Finn din absolutte favoritt blant 16 forskjellige kjøkkenmodeller.

 

 

12 MALTE STANDARDFARGER

Fargeglede er som en del av vårt DNA. Vi kjenner det i kroppen når vi ser noe vi liker. Den sobre fargen når havet møter himmelen og åpner sansene fullstendig. Rock´n roll-sort eller delikat hvitt. Finner du ikke din favoritt blant våre 12 inkluderte standardfarger, har vi omtrent 1738 andre NCS-farger du kan velge blant. Din farge finnes. Stol på det!

9. BEISFARGER

Vi nordmenn har nok alltid hatt en kjærlighet til treverk. Derfor er beis så viktig i den norske interiørtrenden. Beis og delvis transparente lakktyper fremhever trevirkets naturlige linjer. Struktur gir overflaten en vakker dybde. Eikens egenart og treets årringer, som gir møbelflatene liv og ”spill”, skal du selvfølgelig få nyte med ditt nye Husebykjøkken! 

3. SKROGVALG

Det er viktig at rammen er fin! Vi er enkle sånn. – Men under det overfladiske skal det være både solid og stabilt. Bære minner, hverdager og nypusset sølvtøy. Tåle en tenåring som absolutt skal sitte på kjøkkenbenken og deg selv når du prøver å nå frem med vinduspussen. Hos oss er det innafor å være opptatt av utseende, for kjøkkenskroget er alltid like bra – uansett hva slags ytre du liker.

 

3 SKUFFEVARIANTER

Utrettelig holdbarhet. Som inn- og utpust. Om og om igjen skal det åpnes, åpenbares, lukkes, gjemmes og glemmes. Finnes frem igjen og gjentas på nytt. Velg en lekkert designet kjøkken skuff for de vakreste øyeblikkene og hverdagsgleden. – Eller kanskje en nettere og litt rimeligere variant for de mer flyktige tingene? Velg det som passer deg.

Ønsker du en rød tråd i huset ditt, leverer Huseby samme modell tilgjengelig for bad, garderobe og stuemøbler.

På den måten kan du skape en helhetlig og sammenhengende stil i hele hjemmet ditt.  

 

Huseby er håndverk!

Tradisjonsrike overflateteknikker holdes i hevd av dyktige håndverkere hos Huseby. Hvert eneste kjøkkenelement blir finpusset for hånd og kontrollert med et skarpt blikk. Fordi mye av overflatebehandlingen er håndarbeid, har du en unik valgfrihet når det gjelder å bestemme over ditt eget kjøkken.

Målet er at du skal kunne være sikker på at du har tatt et godt bærekraftig valg når du velger et Huseby-kjøkken.

Huseby skal svære kravstor og fokusert når de velger hva produktene lages av, hvordan de lages hvordan de transporteres og distribueres og hvordan de resirkuleres. Det betyr at vi skal opprettholde og øke intern kompetanse innen miljø og bærekraft slik at Huseby til enhver tid sikrer at de tar de beste valgene. Det betyr at Huseby kontinuerlig skal utfordre etablerte prosesser og tørre å gå nye veier mot en mer bærekraftig tilnærming.  

La Huseby være din partner når det gjelder å skape et harmonisk og funksjonelt hjem.

 

FRONTER
Frontene produseres i heltre og finert eik, lakkert MDF, ulike typer høytrykkslaminat, og melamin. I tillegg produseres modelluavhengige fronter som sjalusidører i andre overflater. Dørtykkelsene varierer fra 16 mm til 22 mm.

SKROG, 3 ULIKE VALG
Signatur-skrog med hvitpigmentert bøk finér på sider, topp, bunn og hyller. Alle synlige forkanter følger samme farge og overflate som fronten. Finéren har 5 strøk miljøvennlig hvitpigmentert lakk. Kjernen er av møbelspon. 16 mm tykkelse.
Hvitt skrog med fargematchet ABS forkantlist.
Hvit melamin på sider, topp, bunn og hyller. Alle synlige forkanter har fargematchet ABS forkantlist tilpasset fronten. Kjernen er av møbelspon. 16 mm tykkelse.
Hvitt skrog med hvit ABS forkantlist.
Hvit melamin på sider, topp, bunn og hyller. Kjernen er av møbelspon. 16 mm tykkelse.

 

SKUFFER & BAKKER, 3 ULIKE VALG
Signatur-skuff med hvitpigmentert bøk finér på sider og rygg.
Finéren har 5 strøk miljøvennlig hvitpigmentert lakk. Teleskopskinner med heluttrekk og selvinntrekk de siste centimeterne. Eksklusiv dempefunksjon som standard. Skuffer i bredder opp til 60 cm tåler 40 kg belastning. Skuffer i bredder over 60 cm tåler 60 kg belastning. Antisklimatter er standard.
Høykvalitets Legra stålskuff lakkert i utførelse Terra Black.
Teleskopskinner med heluttrekk og selvinntrekk de siste centimeterne. Eksklusiv dempefunksjon som standard. Skuffer i bredder opp til 60 cm tåler 40 kg belastning. Skuffer i bredder over 60 cm tåler 60 kg belastning. Antisklimatter er standard.
Antaro stålskuff lakkert i hvit utførelse.
Teleskopskinner med heluttrekk og selvinntrekk de siste centimeterne. Dempefunksjon som standard. Skuffene tåler 30 kg belastning i alle bredder. Antisklimatte som tilvalg.

 

 

 

 

 

 

Huseby er det eneste kjøkkenet på markedet i dag som leverer skrog i finer med heltre slitekanter. En fantastisk overflate som tåler å brukes år etter år. I tillegg kan forkanten på skrogene males, lakkeres, beises i nøyaktig samme farge som frontene til kjøkkenet ditt. Vakkert.

Det blir utrolig flott og oser av kvalitets følelse. Skuffene er også selvfølgelig i heltre, med en bunn som tåler tungt innhold.

Det er en grunn til at Huseby gir 30 års garanti. Se eget garantiblad. Huseby er et kortreist kjøkken.

 

Huseby produseres i Norge av stolte og ærekjære fagarbeidere og håndverkere som kan yrket sitt. Det er kostbart å produsere i Norge, men vi i Norge produserer kvalitet. Skikkelig kvalitet. Sånn er bare Huseby Kjøkkenet.

 

 

 

Ved å velge Huseby kjøkken så sikrer du Norske arbeidsplasser og Norske håndverk tradisjoner. I tillegg så er det kort vei til fabrikken hvis noe skulle være galt. 

 

 

 

Vi på Røskaft er svært stolt forhandler av Huseby!

Vi avtaler gjerne et møte med deg, og hjelper deg til å finne din drøm fra Huseby.

 

 

 

Bli inspirert!

Klikk gjennom Husebys produktkatalog for å bli inspirert til å ta tak i ditt eget kjøkken!

Les mer!

For mer info klikk deg inn på Huseby sine hjemmesider.