Siemens | Røskaft Kjøkken Studio

Siemens produkter for matlagning gir ditt kjøkken et moderne og tidløs design. Deres ovner, induksjonstopper, mikrobølgeovner, dampovner, komfyrer og topper har innovative funksjoner og kommer til å få deg til å lykkes med din matlagning. Med hjelp av Siemens-produkter blir kjøkkenet hjemmets hjerte.

Miele | Røskaft Kjøkken Studio

Husholdningsapparater fra Miele har en levetid som ingen andre merker kommer i nærheten av. Utholdenhetstester gjennomført av det tyske forskningsinstituttet, Wäschereiforschungs-Institut Krefeld (wfk), viser at Mieles vaskemaskiner er de eneste testede maskinene som fortsatt fungerer feilfritt etter nesten 5000 vaskeomganger – noe som tilsvarer ca. 20 år. De samme testene er gjennomført på både ovner, oppvaskmaskiner, platetopper osv.

Mieles hvitevare produkter varer gjennomsnittlig seks år lengre enn konkurrentenes. Og når maskinene brukes lengre, bidrar det til sparing av både energi og miljø.

Røskaft er Miele sin største forhandler i Midt-Norge innen privatkunde-segmentet.

AEG | Røskaft Kjøkken Studio

AEG ble grunnlagt i Tyskland for over hundre år siden, med en enkel filosofi: alt de produserer skal være perfekt både i form og funksjon. AEG lanserer nå i 2017 et helt nytt design som er tatt veldig godt imot av både kunder og av oss selgere i kjøkkenbransjen.

AEG er også en av de ledende produsentene av hvitevarer i Europa hvor det er lagt vekt på kvalitet til en fornuftig penge. AEG har et trygt service-opplegg hvis en skulle få problemer med et av deres produkter, og det er viktig for oss som er forhandler av deres produkter.