KEO kjøkken

Tysk kvalitet på sitt beste!

 

Drømmer du om et smart kjøkken?

 

Da er du på rett sted! Velkommen til KEO, din pålitelige leverandør av kjøkken. Vi er stolte av å være forhandler av verdens største kjøkkenprodusent, KEO. Med KEO er du sikret tysk kvalitet og verdensklasse erfaring.

KEO er forhandler av varemerket Nobilia, som er en av verdens største kjøkkenprodusent. Nobilia har vært en pålitelig aktør i kjøkkenindustrien i over 75 år. Deres dedikasjon til presisjon og kvalitet gjenspeiles i produksjonen av 4000 kjøkken hver eneste dag.

 

KEO kjøkken er tysk presisjon på sitt aller beste.

 

 

 

 

Fabrikken leverer innredning til over 90 land i hele verden, fordelt på over 8000 forhandlere.

KEO tilbyd smarte løsninger og tilbehør, attraktive farger, overflater og ett bredt spekter av hvitevarer. Komplette kjøkken fra en enkelt kilde, raskt og effektivt

Trygghet for deg som kunde.

 

KEO kjøkken er kjent for å kombinere lekkert design med høy kvalitet og gode materialer. Uansett hvilken livsstil du har, kan du finne det kjøkkenet som passer akkurat deg. Vi tilbyr et bredt utvalg av stiler og farger, slik at du kan skape drømmekjøkkenet ditt.

Hos KEO ligger fokuset alltid på kvalitet:
Fra planlegging, bestilling, produksjon, frem til ferdig levert kjøkken til deg som kunde.

Vi forstår at kjøkkenet er et av husets viktigste rom, og vi er her for å levere det i beste kvalitet. Våre kjøkken har smarte løsninger og stilige detaljer som gjør at ditt kjøkken blir unikt og personlig. Med et bredt utvalg av farger på frontene, kan du virkelig sette ditt preg på kjøkkenet ditt.

Se vårt utvalg og la deg inspirere til å skape din kjøkkendrøm.

 

 

 

Et hvert KEO-kjøkken er en unik bestilling, laget spesielt for deg. Med lang erfaring og avansert automatisering sikrer KEO et gjennomgående høyt kvalitetsnivå.

Tilbakemeldingene vi får er at KEO er kjøkkenmarkedets beste på montering og gjennomføring.

 

Ikke bare tilbyr KEO et fantastisk utvalg av kjøkken, men vi har også samme modell tilgjengelig for bad, garderobe og stuemøbler.

På den måten kan du skape en helhetlig og sammenhengende stil i hele hjemmet ditt.

 

La oss være din partner når det gjelder å skape et harmonisk og funksjonelt hjem.

 

 

KEO – hvor bærekraft møter estetikk.
KEO er stolte over PEFC-sertifisering som symboliserer deres forpliktelse til en miljøvennlig fremtid og forsiktig bruk av jordens dyrebare ressurser. KEO tar ansvaret for håndteringen av trevirke på alvor. For hvert tre som brukes i produksjonen, sørger KEO for å plante et nytt. Vi bryr oss om naturen og skaper et kjøkkenmiljø verdt å leve i.

Velkommen til Røskaft kjøkkenstudio – hvor omsorg for miljøet og ekstraordinær design går hånd i hånd.

 

Les mer på KEO sine hjemmesider.

Bli inspirert!

Oppdag KEOs produktkatalog og la deg inspirere til å forvandle ditt eget kjøkken.

Utforsk vårt utvalg av tyske kvalitetsprodukter hos Røskaft Kjøkken Trondheim, ditt ultimate kjøkkenstudio.
La oss sammen skape drømmekjøkkenet ditt!