Husebykjøkken

Tidløs eleganse, varig kvalitet!

KEO kjøkken

Tysk kvalitet i enestående design av verdensledende kjøkkenprodusent!

Nygårdkjøkken

Nord-norsk kvalitetskjøkken med sine unike heltre bøkeskuffer!

Hvitevarer

Se våre leverandører

Drømmer du om nytt kjøkken?

Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

Huseby

La deg inspirere av Husebys fantastiske baderomsdesign!

KEO

Oppdag KEOs imponerende baderomsløsninger!

Nygård

Oppdag Nygårds elegante baderomsløsninger

Drømmer du om et nytt bad?

Vi på Røskaft er kjent for å skape flotte kjøkken, men visste du at vi også kan levere nydelige bad?
Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

Huseby

Topp kvalitetsgarderober. 

Rival

Et av markedets beste skyvedører, produsert i Norge!

Nygård

Skreddersydd møbelgarderobe fra nord i din stil.

KEO

Et fantastisk stort utvalg!

Vil du kontakte oss?

Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

PDF Kataloger

Klikk deg videre for å se våre inspirasjonskataloger!

Inspirasjon

La deg inspirere med disse lekre bildene!

Nyheter

Les våre nyheter her

Lurer du på noe?

Send oss en melding og la oss sammen skape den perfekte løsningen for deg og dine!

Røskaft Trondheim

Håkon Magnussonsgt. 14-16 og 20

7041 Trondheim

 

}

Åpningstider

 

Mandag – Torsdag 10 – 17

Fredag 10 – 16

Lørdag 11 – 15

 

 

Telefon & e-post

trondheim@roskaft.no

73 88 05 50

Røskaft Trondheim

Håkon Magnussonsgt.10-16 og 20.
7041 Trondheim

}

Åpningstider

 

 

Mandag – Torsdag 10 – 17
Fredag 10 – 16
Lørdag 11 – 15

 

Telefon & e-post

trondheim@roskaft.no
73 88 05 50

Teamet vårt i Trondheim

Velkommen til Røskaft Kjøkken Trondheim, hvor vi setter kundeservice og oppfølging i fokus!

Når du handler hos oss, kan du være trygg på at du gjør et godt kjøp. Hos oss er kundeservice og oppfølging mer enn bare ord. Vi setter din tilfredshet i fokus fra første stund, og sørger for at du får et kjøkken du elsker i mange år fremover.

Vårt kreative og erfarne team står klar til å veilede deg gjennom hele prosessen. Vi tar oss tid til å forstå dine behov og ønsker, og hjelper deg med å finne den perfekte løsningen for ditt hjem. Vi har en genuin interesse for interiør og design, og sørger for at din kjøkkendrøm blir oppfylt.

Vi tilbyr et bredt utvalg av høykvalitets kjøkken fra kjente merker, slik at du kan finne det perfekte kjøkkenet for din stil og ditt budsjett. Vi har også et stort utvalg av tilbehør og belysning, slik at du kan sette ditt personlige preg på ditt nye kjøkken.
Fra planlegging til oppfølging, vil vi være der for deg hvert steg på veien. Vi tilbyr en omfattende planleggingsprosess, hjelper deg med å velge de riktige materialene og apparatene, og koordinerer monteringen med dyktige håndverkere. Du kan være trygg på at ditt kjøkken blir installert på en profesjonell og effektiv måte.

Velkommen inn til oss!

Kristin Røskaft

Avdelingsleder
kreativ, løsningsorientert og engasjert

Hils på Kristin!
Kristin har kjøkken i blodet. Hun er født og oppvokst i bransjen, og er i dag fjerde generasjon i Røskaft-bedriften. Dettehar gitt henne en unik allsidighet og et bredt kunnskapsområde. Kristin kan veilede deg i alle aspekter av kjøkkendesign, fra planlegging og valg av materialer til belysning og interiørdetaljer.

Kristin har en mastergrad i utøvende musikk, og har tatt med seg kreativiteten fra musikeryrket inn i kjøkkenbransjen.
Kristin er mer enn bare en kjøkkendesigner. Hun er en dyktig problemløser som har en evne til å lese mellom linjene og finne løsninger du ikke visste selv at du trengte. Hun tilbyr skreddersydde løsninger basert på dine ønsker, behov og budsjett. 
Kristin trives med å skape unike og funksjonelle kjøkken som gjenspeiler kundens personlige stil. Hun er ærlig og gir deg råd om tidløse trender som du kan glede deg over i mange år fremover.
Kristin er fleksibel og kreativ. Hun jobber tett med deg for å finne løsninger innenfor dine rammer, og hjelper deg med å prioritere og velge elementer som passer best til dine behov og budsjett. Kristin sin favorittplass på kjøkkenet er en stor kjøkkenøy med sitteplass for hyggelige måltider og sosial matlaging.

Under pulten til Kristin er ofte hennes firbeinte bestevenn med: en livsnyter og kosegris, cavalieren Kaia.

Ta kontakt med Kristin kristin@roskaft.no eller 90570530

 

May Britt Herjuaune 

Kjøkkenkonsulent
Pålitelig, kompotent og og entusiastisk

Hils på May Britt!
May Britt er en erfaren interiørdesigner med en unik evne til å optimalisere hele boligen. Hun har bred kompetanse og kan hjelpe deg med å realisere drømmerommet ditt, enten det er kjøkken, bad, garderobe eller noe annet.
May Britt tar seg tid til å lytte til dine ønsker og behov, og sørger for at det ferdige resultatet gjenspeiler din personlige stil og dine praktiske behov.
Samarbeid er nøkkelen for May Britt. Hun jobber tett med deg for å finne den optimale løsningen for design, funksjonalitet og budsjett. Hun er en kreativ problemløser som alltid er villig til å gå den ekstra milen for å finne den perfekte løsningen for deg.
May Britt velger materialer og løsninger av høy kvalitet som er både miljøvennlige og varige. Målet hennes er å skape et rom du vil elske i mange år fremover.
May Britt mener at det viktigste er å finne en tidløs løsning som passer til din personlige stil og ditt hjem med mindre fokus på trend.
May Britt er opptatt av å ha en åpen dialog med deg som kunde. Hun jobber kreativt for å finne en god balanse mellom dine ønsker og ditt budsjett, og tilbyr alltid alternative løsninger.
May Britts personlige stil er preget av rene linjer og en mørk fargepalett. Hun elsker Pesto-kjøkkenet i Sober og Sort Tinktur, men er fleksibel og tilpasser seg din smak og dine ønsker.

For kontakt med May Britt: may.britt@roskaft.no

 

Marit Volden

Kjøkkenkonsulent
Huseby kjøkkenstudio
Trygg, kunnskapsrik og detaljorientert

Hils på Marit!

Marit er en erfaren interiørdesigner med en lidenskap for kjøkken. Hun har bred kompetanse og et skarpt øye for detaljer, og er dedikert til å hjelpe deg med å skape det perfekte kjøkkenet for ditt hjem.
Marit setter kunden i fokus. Hun tar seg tid til å lytte til dine behov, ønsker og drømmer, og jobber tett med deg for å finne den optimale løsningen for design, funksjonalitet og budsjett.
Marit holder seg oppdatert på de siste trendene og nyhetene innen interiørdesign. Hun er inspirert av klassisk enkel stil med beis og benkeplate i stein, og elsker å bruke materialene og fargene som Huseby har å tilby.
Marit er en dyktig problemløser. Hun fokuserer på å bruke skuffer og høyskap for å effektivisere funksjon og plass, og sørger for at ditt nye kjøkken både er praktisk og vakkert.
Marit elsker variasjon og trives med å møte nye kunder. Hun er entusiastisk og engasjert, og vil gjøre alt hun kan for å sikre at du er fornøyd med resultatet.

Ta gjerne kontakt med Marit på

marit.volden@roskaft.no

 

Solveig Flotthagen

Kjøkkenkonsulent
Huseby kjøkkenstudio
Løsningsorientert, pålitelig og kreativ.

Hils på Solveig!

Solveig er en erfaren kjøkkendesigner med en praktisk tilnærming og fokus på løsninger. Hun har bred kompetanse og kan hjelpe deg med å realisere din kjøkkendrøm innenfor ditt budsjett.
Solveig setter deg i sentrum. Hun tar seg tid til å forstå dine behov, ønsker og drømmer, og jobber tett med deg for å finne den beste løsningen for design og funksjonalitet. Ved å kartlegge din situasjon og mål, sikrer Solveig at kjøkkenet passer perfekt inn i din hverdag.
Solveig holder seg oppdatert på de siste trendene og nyhetene innen kjøkkendesign. Hun bruker sosiale medier for å holde seg inspirert og for å finne nye ideer.
Solveig er flink til å komme med alternativer og tilpasninger for å finne en balanse mellom dine ønsker og budsjettramme.
Solveig elsker å bruke sin kreativitet og kunnskap til å realisere dine drømmer. Hennes personlige stil er preget av skandinavisk design med fokus på naturmaterialer og duse grønne og blå toner. Solveigs favorittutstilling er den nyeste Huseby-utstillingen med frontmodell Dill i Soothing Beige og Kornell med torv.

Ta gjerne kontakt med Solveig på
Solveig@roskaft.no

Velkommen til vår avdeling i Trondheim!

Besøk våre to butikker vegg i vegg i Håkon Magnussons gate rett ved City Lade.
I hjørnebutikken finner du flotte, spreke Keo-kjøkken og håndverks kjøkken fra Nygård.
I butikken 40 meter ned i gata, har vi Huseby kjøkkenstudio, med lekre og unike kjøkken.
Butikkene våre må oppleves, kom innom og vi skal ta godt i mot deg.

Våre erfarne kjøkkendesignere hjelper deg fra A til Å

Våre selgere har lang erfaring fra servicebransjen og alle har høy fagkompetanse og en genuin interesse for interiør og design. Vi vil hjelpe deg med alt fra planlegging og bestilling til oppfølging og montering.
Vi formidler også kontakt med håndverkere som organiserer og gjennomfører monteringsprosessen på en effektiv og god måte.

Som kunde kan du stole på at våre selgere holder det de lover.
Det er det som er Røskaft-kulturen.

Vi avtaler kundemøter utenom våre åpningstider hvis du har behov for det.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende prat!

Røskaft Kjøkkenstudio

Vi vil gjerne høre fra deg!

Røskaft Kjøkkenstudio

Røskaft Kjøkkenstudio