Rival skyvedørsgarderobe

 

Garderobe for livet!

 

Opplev en verden av fleksible garderobemuligheter med Rival hos Røskaft Kjøkkenstudio!

 

Vi er stolte av å si at Rival garderober er som oss på Røskaft, et firma som lever av kvaliteten de leverer:
Punktlig levering, produsert i Norge, skreddersydd for deg.

 

Ingen rom er like, det er ikke garderobene våre heller!

 

Takhøyde, skråvegger, skjeve gulv – det er nok av utfordringer og ulikheter. Derfor er garderobeløsningerne våre like forskjellige som rommene kundene våre skal innrede.
Og fargeutvalget er nærmest ubegrenset!

 

Mer enn 30 år med smarte, arealeffektive garderober av høy kvalitet til gode priser

 

LA DEG INSPIRERE!

 

 

Rival har som mål at garderoben deres skal vare livet ut. Så fantastisk er kvaliteten!

 

Røskaft Kjøkkenstudio er stolte av å samarbeide med Rival, en ledende norsk produsent av skreddersydde skyvedørsgarderober av høy kvalitet.

Vi deler Rival’s lidenskap for kvalitet, håndverk og kundetilfredshet. Sammen tilbyr vi deg:

 

 

Unik ekspertise innen garderober: Rival har over 30 års erfaring med å designe og produsere skyvedørsgarderober. De tilbyr et bredt utvalg av løsninger, materialer og fronter for å matche din stil og behov.

Punktlig levering og profesjonell installasjon: Du kan være sikker på at din Rival-garderobe blir levert og installert til avtalt tid av våre dyktige montører.

Eksklusiv design og funksjonalitet: Rival-garderober er ikke bare vakre å se på, men også utrolig funksjonelle. De tilbyr et bredt utvalg av tilbehør, som hyller, skuffer, belysning og skoskap, for å hjelpe deg med å organisere og maksimere plassen i garderoben din.

 


Personlig service:
Hos Røskaft Kjøkkenstudio får du personlig veiledning fra våre erfarne konsulenter.
Vi hjelper deg med å finne den optimale garderobeløsningen for ditt hjem og budsjett, levert av Rival skyvedørsgarderober.

Besøk

Røskaft Kjøkkenstudio i dag

og finn din

drømmegarderobe!

 

 

 

 

 

Rival-garderober:

Skreddersydd til ditt rom: Vi tilbyr et bredt utvalg av løsninger, materialer og fronter for å matche din stil og behov.

Høy kvalitet: Produsert med fokus på detaljer og holdbarhet.

 

 

 

Funksjonalitet: Et bredt utvalg av tilbehør for å hjelpe deg med å organisere og maksimere plassen i garderoben din.

Lang levetid: En god investering som vil gi deg glede i mange år fremover.

Made in Norway: For kort leveringstid og høy kvaltiet.

Drømmegarderober for ethvert rom!

Uansett hvor du ønsker en garderobe:

 

Soverommet: Hva med en elegant og praktisk garderobe som gir deg god oversikt over klærne dine og skaper en rolig atmosfære på soverommet?

Hjemmekontoret: Frister det med en funksjonell og organisert garderobe som hjelper deg med å holde orden på arbeidsplassen din og gir deg et ryddig og profesjonelt inntrykk?

Gangen: En romslig og praktisk garderobe som gir deg god oppbevaringsplass for yttertøy, sko og andre ting du trenger i hverdagen.

Vi skreddersyr til ditt rom!

 

 

 

Rival har en av markedets bredeste utvalg av skyvedører. På dører med aluminimsomramming, kan du velge mellom 6 forskjellige farger på omrammingen. Dørfyllinger finnes i 9 typer melaminfronter og 11 typer glass/speil.

Ønsker du å bestemme fargen på din garderobefront selv – med MDF fylling leverer Rival dører i alle NCS farger!

Alle Rivals produkter produseres lokalt i Vestby, etter over 30 år i bransjen kan du som kunde forvente kvaltiet i alle ledd!

Med to innredningsalternativer basic og Flexi har du også stort utvalg der.

 

 

 

Vi hjelper deg med å visualisere drømmegarderoben din med skreddersydde fotorealistiske bilder, slik at du kan se nøyaktig hvordan den vil se ut i ditt rom.

Utallige fronter: Velg mellom et bredt utvalg av fronter, inkludert glass, speil, tradisjonelle fronter og lekre tredekorer, for å matche din stil og interiør.

Tilpasset til ethvert rom: Rival garderober kan tilpasses nøyaktig til ditt rom, enten det har skråtak, ekstra høyde eller du ønsker en lav seksjon med skyvedører.

 

 

 

Drømmer du om en ryddig og oversiktlig garderobe som gir deg full oversikt over klærne dine? Eller kanskje du ønsker å forvandle rommet ditt til en luksuriøs og funksjonell walk-in-garderobe? Uansett hva dine behov er, kan Rival skyvedørsgarderobe fra Røskaft Kjøkkenstudio hjelpe deg med å realisere drømmen.

 

Praktiske detaljer:Få mer ut av garderoben din med bokreoler, sittebenker, slagdørsgarderober og andre smarte løsninger.

Ekspertveiledning:
Våre dyktige medarbeidere veileder deg gjennom hele prosessen, fra valg av løsning til montering.

Nøyaktig oppmåling og montering: For å sikre en perfekt passform, tar vi alltid kontrollmål av rommet ditt. Vi tilbyr også profesjonell montering av din nye Rival garderobe.

 

Vi hjelper deg med din garderobedrøm!