Kvalitet i alle ledd fra Europas største kjøkkenprodusent

Røskaft Kjøkken Studio lanserer denne høsten en ny kjøkkenleverandør. Europas største kjøkkenprodusent satser denne høsten på å fotfeste seg i Norge og Trondheim.

KEO er kvalitetskjøkken fra Tyskland, som produserer 3000 kjøkken hver dag. De leverer kjøkken med mange unike detaljer og løsninger.

KEO leverer kvalitetskjøkken til alle kundegrupper. Komplette løsninger og god kvalitet leveres til en svært gunstig pris hvis du kjøper kjøkken, benkeplater og hvitevarer. KEO er midt i blinken for unge og for de som vil ha et moderne europeisk design.

Alle KEOs kjøkkenskrog leveres ferdig sammensatt. Dette gjør monteringen enkel og gir større mulighet for å montere kjøkkenet selv. KEOs skuffer tåler fra 40 til 80 kilo, noe som gjør kjøkkenkvaliteten unik.

– KEO har tenkt på absolutt alt og tenker kjøkken på en helt ny måte. Alt fra søppelsortering, innmat i skuffene til forskjellige uttrekksmuligheter er imponerende, forteller Petter Røskaft.

Røskaft Kjøkken Studio har veldig mye entusiasme rundt dette produktet fordi det er så mange detaljer å vise og fortelle. Tyskland er kjent for å produsere kvalitet og KEO kjøkken er virkelig et godt eksempel på dette.

– En liten detalj som imponerer er at håndtak og knotter leveres ferdig boret både på dører og skuffer. Dette gjør jobben så mye enklere for snekkeren eller hvis du skal montere selv, sier Kristin Røskaft.

Kort leveringstid og alt inkludert

KEO spesialiserer seg på å selge hele menyen, dvs. både kjøkkenet, hvitevarer, vask og benkeplate. Dette gjør prosessen enkel og du får hele kjøkkenet levert samtidig. KEO må oppleves.

– I utgangspunktet kan du komme til Røskaft med dine mål og ønsker for så å ha kjøkkenet montert hjemme etter ca. 1 måned. Ta turen innom Røskaft kjøkken på Lade, i Midtbyen eller på Stjørdal og se vårt store utvalg og den imponerende kvaliteten. Vi realiserer din kjøkkendrøm, sier Kristin Røskaft.

Denne artikkelen er hentet fra tobb.no.
TOBB-medlemmer har både bonus og rabatt hos Røskaft Kjøkken.

Husebykjøkken

Kanskje Norges beste kjøkken!

KEO kjøkken

Se vårt utvalg av benkeplater

Nygårdkjøkken

Godt utvalg

Hvitevarer

Se våre leverandører

Vil du kontakte oss?

Noen ganger er det fint å kunne få svarene på det du lurer på med en gang.

Huseby

Huseby har også fine bad

KEO

Se KEO sine flotte bad

Nygård

Godt utvalg bad

Hvitevarer

Se våre leverandører

Vil du kontakte oss?

Noen ganger er det fint å kunne få svarene på det du lurer på med en gang.

Huseby

Topp kvalitetsprodukter

Rival

Et av markedets beste skyvedører

KEO

Et fantastisk stort utvalg

Nygård

Skreddersydd møbelgarderobe

Vil du kontakte oss?

Noen ganger er det fint å kunne få svarene på det du lurer på med en gang.

PDF Kataloger

Vi har mange ulike serier å velge i

Inspirasjon

La deg inspirere!

Nyheter

Les våre nyheter